Vacante antistres – competenta, consiliere, planificare onesta!

0 Comments

Agentia Z Tour este o agentie de turism tour – operatoare, care prin agenti competenti, consiliere onesta si tarife comepetitive pe piata, va poate oferi vacante de neuitat, oriunde in lume.

Pentru ca ne caracterizeaza si ne place munca titanica in turism, putem face fata tuturor cerintelor indiferent de vacanta solicitata. Ne referim aici la faptul ca avem sejururi atat in destinatii exotice cat si in Europa, city break-uri, turism intern sau vacante tematice (wellness & spa, parcuri de distractii, croaziere, honeymoon) toate fiind personalizate in functie de dorintele dumneavoastra.

Vacante exotice

beach

Nisipul alb , culoarea azurie a apei, serviciile iresprosabile precum si caldura cu care sunt primiti turistii reprezinta imaginea perfecta a unei vacante exotice.  Printre cele mai solicitate destinatii se afla Republica Dominicana, Thailanda, Mexic. Zanzibar , Cuba, Bali, Sri Lanka sau Maldive. Acestea sunt destinatii accesibile pe toata perioada anului , chiar daca in unele perioade mai si ploua putin. In zona Caraibelor se merge pe conceptul de all inclusive iar in destinatiile din Asia sau Oceanul Indian turistii aleg mai degraba pachete cu  mic dejun sau demipensiune.Turistii romani au inceput sa simta placerea unei vacante exotice astfel ca numarul cererilor pentru aceste destinatii este foarte mare.Iar noi ne straduim sa raspundem promt fiecarei solicitari.

Vacante in Europa

576d2c41bf6e4

Chiar si o vacanta pe batranul continent se poate dovedi a fi o alegere inspirata pentru un concediu relaxant. Fie ca va doriti sa plecati din Cluj, Bucuresti, Budapesta sau alte orase, noi avem solutia. O cursa charter spre destinatii precum Turcia, Grecia, Spania, Cipru sau Malta este varianta cea mai comoda pentru o vacanta relaxanta cu familia. Pe langa acestea mai puteti alege sa vizitati plajele superbe din Portugalia sau sa descoperiti minunatele vestigii rasfirate prin toata Italia.

City break

couple-with-map_Thinkstock-174105711

Un city break reprezinta un mod foarte interesant si placut de a descoperi fascinantele orase europene. Puteti evada din rutina zilnica chiar si atunci cand timpul nu va permite o vacanta de lunga durata. Intr-un singur weekend puteti explora locuri noi si puteti descoperi misterele fiecarui oras in parte. Un city break insemna relaxare, buna dispozitie, distractie, aventura, reteta  „medicamentului antistres natural”.

VACANTE TEMATICE

Croaziere

vacante-CROAZIERE

O vacanţă care îmbină experienţa unui sejur pe un hotel plutitor luxos şi al unui circuit, dar în care va faceţi singuri programul. Nava de croazieră este un hotel luxos, cu foarte multe facilităţi. Nevoile fiecărui pasager sunt cele mai importante, iar acest lucru este dovedit prin atenţia acordată detaliilor: curăţenie, logistica informaţiei, facilităţi rapide de îmbarcare/ debarcare. Serviciile de spa, de entertainment şi recreere (casino, spa, teatru, discotecă,  baruri, cafenele), spaţii amenajate doar pentru adulţi precum şi grădiniţe pentru cei mici, magazine de suveniruri, dar şi deluxe, completează atmosfera de relaxare de pe vas.

Parcuri de distractii

disney

Colorate, zgomotoase, vesele si pline de insufletire, uneori adevarate minuni de tehnologie si arhitectura, parcurile de distractii au devenit o parte a vietii contemporane. Orice copil isi doreste sa mearga macar o data intr-un parc de distractii, iar fericirea de chipul unui copil, atunci cand i se indeplineste un vis, nu poate fi comparata cu nimic altceva. Copii sunt bucuria parintilor, de aceea fericirea acestora ar trebui sa fie prioritatea numarul unu.

O vacanta intr-un parc de distractii poate deveni o amintire de neuitat atat pentru copii cat si pentru adulti. Copiii au ocazia sa experimenteze lucruri noi iar parintii pot retrai momente dulci din copilarie.

Wellness & Spa

wellness

Trăim într-o lume în care stresul şi agitaţia ne urmăresc peste tot. Acasă, la serviciu, oriunde te uiţi vezi că totul se schimbă şi că nimeni nu mai are timp pentru el însuşi. Suntem în secolul XXI supranumit şi secolul vitezei pentru că tehnologia avansează într-un ritm ameţitor şi noi am devenit dependenţi de ea.

Ar fi cazul să ne oprim măcar o clipă , să reflectăm asupra propriei noastre persoane, pur şi simplu să ne descoperim.

Nunti & Honeymoon

exotic-wedding-02

Momentul in care spuneti ” DA” este unul special. Cu totii va doriti sa fie de neuitat, iar noi  vom avea grija sa fie memorabil. Puteti avea o ceremonie organizata de la A la Z sau o luna de miere memorabila, iar la intoarcerea acasa veti avea alt tonus si  va veti simti intotdeauna iubiti si fericiti. Daca va doriti o ceremonie romantica intr-un loc de vis, pe plaja , alegeti sa va casatoriti intr-o locatie speciala. Fie ca alegi Mauritius, Reunion, Thailanda sau Seychelles , poti avea nunta perfecta la tarife accesibile.

Evenimente live

Audio10

Asa cum v-am obisnuit avem pentru voi cele mai bune vacante adaptate în functie de preferintele si exigentele dumneavoastra. Puteti alege oferte dintre cele mai variate, fie ca va doriti sa ajungeti la un concert al unei formatii faimoase, la un spectacol,fie ca sunteti pasionati de competitii sportive (fotbal, tenis, Formula 1, etc.),  cu ajutorul nostru totul devine posibil.

Turism de afaceri

turism afaceri

Fiecare dintre noi ca si persoane juridice ne gandim la dezvoltarea si administrarea perfecta a companiei pentru a avea succes, de aceea fiecare dintre noi isi doreste ca lucrurile sa mearga usor si in deplasarile externe. Z Tour vine cu o oferta pentru a scoate stresul organizarii deplasarilor pentru ca noi monitorizam clientii de corporate oriunde ar avea business in lume. De asemenea, venim si cu agenti competenti care va consiliaza onest pentru a optimiza serviciile cerute de dumneavoastra, intrucat sa aveti toate delegatiile puse la punct si monitorizate, reusind astfel sa eliminati tot stresul. Conceptul nostru este unul si firesc pentru ca tinem la fidelitate si la securitatea maxima a datelor in colaborarea cu dumneavoastra. Colaboarea cu o agentie specializata in travel si management va ajuta sa aveti toate oportunitatile si variantele de calatorie la cel mai inalt nivel, perfect competent si protector si la cele mai competitive preturi.

Orice tip de vacanta ati alege va garantam ca va fi in top pentru ca vom face tot posibilul ca dumneavoastra sa scapati de stres si sa va bucurati cu adevarat de aceasta experienta. Va asteptam asadar cu oferte speciale la tarife competitive pe piata, agenti competenti care sa va consilieze onest in planificarea vacantei.

Z Tour …Intotdeauna la inaltime…Medicamentul antistres pentru tine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts