Va intrebati cine suntem?

0 Comments

Suntem o agentie de turism tour-operatoare, care oferim turistilor vacante oriunde in lume, cu mentiunea ca respectam caracteristicile marketingului asiatic pe care unii clienti ar vrea sa le cunoasca. Marketingul asiatic se evidentiaza prin :

  1. Relatia agentie – turist este una de prietenie,  deoarece atunci cand suntem vizitati de turisti in agentie ei ne devin prieteni.
  2. Dupa care incepe primirea calduroasa, astfel ca turistii sunt consiliati in mod sincer si onest datorita competentei agentilor de turism de la Z Tour.

Cel mai important lucru pentru noi este sa oferim turistilor, pentru planificarea vacantelor, un medicament antistres natural. Acesta nu il poti oferi turistilor numai daca esti onest si nu ai „preturi ascunse in sertar”, intrucat turistii sa se simta protejati.

Protectia turistului este punctul forte care consta in:

  • a da sfaturi in mod onest despre vacanta aleasa
  • a da toata informatia necesara despre destinatia respectiva

Cel mai important este ca in timpul consilierii, agentul sa-l faca pe turist sa se simta deja in vacanta. Acest lucru, agentii il pot atinge atunci cand sunt competenti si onesti.

Noi, Z Tour, ne bazam pe optimismul , tonusul si pasiunea noastra in aceasta activitate care duc la eliminarea stresului care ne urmareste zi de zi, drept urmare este in avantajul turistilor.

Dupa cum va spuneam, rolul nostru este sa fim pentru dumneavostra ” medicamentul antistres natural” pentru ca prin noi vacanta aleasa oriunde in lume, va fi  garantat in top,  deoarece avem grija sa va simtiti cel mai bine. Numai atunci putem spune ca ati primit ” medicamentul antistres natural” cand va intoarceti acasa cu un tonus pozitiv si cu un stres ” aruncat departe de pe umerii vostri” , astfel ca va veti simti intotdeauna tineri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts