Descopera Malaezia, Un Eveniment Special!

0 Comments

O seară specială antistres care începe cu multe emoții pozitive. Invitați îmbrăcați elegant așteptând să descopere o altă lume, o lume a contrastului dintre strălucirea orașelor și a celor mai vechi păduri tropicale de pe mapamond. Și au descoperit-o încetul cu încetul pe parcursul serii! Prin numeroasele informații cât se poate de interesante despre fiecare regiune a Malaeziei, prin muzica specifică malaeziană oferită cu pasiune de un muzician venit tocmai de acolo, prin dansul specific, elegant, pe care ni l-a demonstrat doamna Syafinaz atât de frumos, alături de colegele din Z Tour, la care li s-a alăturat chiar și domnul Sofian.

Pe lângă acestea, ne-a încântat discursul frumos conceput, exprimat cu pasiune, al domnului CEO al agenției, Sofian Zereik. Acesta a punctat atât de bine cât de importanți sunt clienții noștri și cum le îndeplinim dorințele prin serviciile noastre profesioniste. Prin consiliere onestă și cu prețuri competitive. Într-adevăr, nu sunt cuvinte de prisos, clienții noștri sunt cei mai importanți! La fel, discursul doamnei Syafinaz ne-a făcut să ne gândim tot mai mult la Malaezia, nu numai ca la o țară îndepărtată, ci și ca la o viitoare destinație de vacanță. Ne-a oferit o imagine mai îndeaproape a acestei țări exotice, deschizând în fiecare dintre noi o dorință aparte: aceea de a fi parte din comunitatea malaeziană, măcar pentru puțin timp.

Seara s-a derulat lin, iar invitații au fost surprinși cu cadouri pe care le-au câștigat la tombolă. Au fost produse Avon, vouchere de vacanță, weekenduri la Hotel Imperial în Târgu Mureș si marele premiu fiind o vacanță all inclusive în Tunisia.

Aperitivele rafinate și prăjiturile care mai de care mai delicioase, toate așezate într-un decor elegant, au fost delicatesele serii.

Suntem onorați de faptul că ați fost alături de noi și că v-ați implicat în evenimentul de care suntem tare mândri. Ne bucurăm enorm că ați acceptat să fiți parte din Z Tour și din „Discover Malaysia” pentru o seară. Vouă vă datorăm succesul nostru! Așa cum a spus și domnul Sofian, fără un portofoliu mare de clienți nimeni nu are succes pe această planetă!

Le mulțumim și colaboratorilor pentru că au fost alături de noi și pentru că ne-au susținut în acest eveniment. Suntem recunoscători și sperăm că le-am trezit și lor dorința de a vizita sufletul Asiei, Malaezia.

Vă așteptăm la sediile noastre cu brațele deschise!

Z Tour, întotdeauna la înălțime!

Medicamentul antistres pentru tine!

Pentru o vacanță în această frumoasă destinație, faceți click aici!

Pentru a urmări întregul eveniment, click aici. Vizionare plăcută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts