Vouchere de vacanta – ce sunt si cum le poti folosi

0 Comments

Cuvântul „vacanță” este acel cuvânt magic pe care-l iubește toată lumea și visează la el mai mult decât își dau seama. Fiecare om, la rândul lui așteaptă perioada de vacanță, ca să se poată bucura liniștit de tot ce are de oferit o anumită locație. Poți face asta și mai ușor folosind voucherele de vacanță! Probabil ai mai auzit de aceste vouchere de vacanță dar nu erai sigur dacă ai informația corectă. Citește mai departe pentru a avea o ideea mai bună despre cum poți merge și tu în vacanță cu vouchere. 

Ce sunt voucherele de vacanță? 

Aceste așa-numite vouchere de vacanță sau tichete de vacanță sunt anumite bonusuri sau prime pe care atât instituțiile publice, cât și cele private le pot oferi angajaților. Acestea pot fi considerate și bonuri de valoare, și pot fi comparate cu tichetele de masă oferite de unii angajatori, de care te poți folosi atunci când mergi în vacanță în România, pentru a achiziționa servicii turistice pentru tine și familia ta.

Esti in cautarea voucher-ului perfect?

Poți rezerva cazare cu vouchere de vacanță?

Aceste tichete de vacanță pot fi folosite doar pe teritoriul României și, în mod obligatoriu, trebuie să conțină cazarea, iar mai apoi pot fi adăugate și altfel de servicii suplimentare pe care locația aleasă le oferă, precum tratamente, servicii de masă, etc. 

Cine poate să folosească voucherele de vacanță?

În mod normal, ca totul să fie în conformitate cu legile în cauză, titularul cardului de vacanță trebuie să fie prezent la cazare. De ce spunem titularul cardului? Deoarece în ultimii 2 ani s-a renunțat la varianta de hârtie a voucherelor/tichetelor de vacanță, iar acum se acordă în format electronic, sub forma unui card, iar suma poate fi monitorizată printr-o aplicație. 

Dat fiind faptul ca aceste carduri de vacanță sunt nominale si netransmisibile, în cazul în care dorești, împreună cu cineva, să le folosești, sugerăm planificarea excursiei într-o anumită perioadă care să fie potrivită și pentru titularul cardului. 

De ce să alegi să plătești cu vouchere de vacanță?

Acestea sunt valabile, in mod normal, un an de zile de la data emiterii lor, ceea ce îți acordă destul timp pentru a organiza o excursie sau o vacanță cu cei dragi. Deoarece aceste tichete sunt valabile doar pentru acest tip de serviciu, știi că ai banii rezervați doar pentru asta, și simpla amânare a excursiei nu te va face să cheltui din banii respectivi. Știi că sunt acolo special pentru asta. 

Totodată, dacă alegi să achiți cu vouchere de vacanță, în multe cazuri vei obține un preț mai bun, decât atunci când vrei să plătești cu bani. 

Cum folosești voucherele de vacanță?

aceste vacanțe pot fi rezervate online prin diferite platforme, precum Booking. Acestea pot afișa doar hoteluri și pensiuni care accepta vouchere sau tichete de vacanță. Chiar dacă rezervarea o faci online, plata se poate face ulterior, fie la începutul, fie la sfârșitul sejurului.

O altă opțiune este rezervarea directă la un hotel sau la o pensiune. Poți alege să suni la locația dorită, sa pui toate întrebările pe care le ai și să stabilești toate detaliile la telefon.

Cardul cu vouchere de vacanță este o modalitate prin care îți poți răsplăti și motiva totodată angajații, ajutându-i să fie mai relaxați, mai mulțumiți și, în consecință, mai eficienți la birou. Oferă-le posibilitatea de a se detașa de muncă și de a petrece un concediu binemeritat, iar ei vor aprecia cu siguranță gestul tău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts