La multi ani Z TOUR! De 20 de ani Medicamentul Tau Antistres Natural!

Dupa ce in 2020, intr-o perioada foarte dificila, Z TOUR si-a serbat majoratul, anul acesta agentia ajunge cu adevarat la maturitate! Am crescut impreuna, ne-am aventurat in nebunii adolescentine, am facut greseli, dar am reusit sa ramanem mereu la inaltime datorita dumneavoastra! Nu este doar aniversarea agentiei, este si aniversarea tuturor clientiilor in jurul carora am construit timp de 20 de ani. Va multumim pentru tot ce am realizat impreuna!

Sofian Zereik, CEO-ul Z TOUR si cel care se lupta in fiecare secunda pentru a aduce cele mai bune oferte clientiilor sai, doreste sa transmita un mesaj tuturor clientiilor si colaboratorilor:

 

Desigur, nu trebuie sa uitam de echipa din spatele vacantei tale. Acesti eroi muncesc extraordinar de mult pentru organizarea fiecarui detaliu fara de care vacanta ta de vis n-ar fi posibila!

Dupa cum am mentionat, este si ziua clientiilor agentiei noastre de turism! Pentru a ne arata aprecierea fata de calatorii nostri, Oana Rusu (colega noastra), a invitat la o felie de tort trei dintre clientele sale dragi. Fetele au stat la o poveste despre experienta lor cu Z TOUR, peripetii din vacante, dar si tips and ticks. Noi am surprins toate aceste momente si le-am publicat pentru ca si voi sa va bucurati de ele!

Va multumim si dorim sa va oferim an de an Medicamentul Antistres Natural, Intodeauna la Inaltime!

Articole recomandate