Disney – Un ținut cu adevarat magic!

Disney – Un ținut magic unde dorințele pe care ți le pui când vezi o stea căzătoare se îndeplinesc

DISNEYLAND PARIS

În momentul în care doriți să planificați o excursie în familie, să fie interesantă, captivantă, unică pentru copii dumneavoastră, echipa ZTour vă recomandă medicamentul antistres. Vacanța ideală atât pentru cei mici cât și pentru restul membrilor din familie.

Un ținut magic unde dorințele pe care ți le pui când vezi o stea căzătoare se îndeplinesc, unde visele devin realitate, unde eroii și eroinele lui Walt Disney prind viață într-o poveste fără sfârșit. Parcul de distracții Disneyland Resort ce cuprinde Disneyland Park și Walt Disney Studios este situat în Marne la Vallee / Paris.

Noi, știm cât de important este protecția cliențiilor noștri, de aceea noi suntem aici pentru a face visul oricărui copil, în realitate. Minunata lume a lui Mickey Mouse și a prietenilor săi, fie copil sau ca adult vei simți din nou bucuria vie și simplă a distracțiilor din copilărie.

„E distractiv să faci imposibilul” (Walt Disney). De la crearea personajului Mickey Mouse în 1928 și până la deschiderea primului parc de distracții tematic în 1955 Disney a parcurs un drum sinuos și lung care a consacrat animația ca mijloc universal de comunicare.

Walt Disney Resort care cuprinde 6 parcuri, dintre care 4 tematice și două acvatice, 23 de hoteluri, restaurante și alte magazine se întinde pe o suprafață de 122 km pătrați și are aproximativ 60.000 de angajați. Anual se pot lăuda că le trec pragul peste peste 20 de milioane de vizitatori.

Cinci Tinuturi

Cinci tinuturi de poveste îi așteaptă deopotrivă pe cei mici și mari: Main Street, U.S.A. Fantasyland, Frontierland, Adventureland and Discoveryland.
Mainstreet USA va întâmpina cu farmecul și calda ospitalitate a unui mic oraș American din anii 1900. Ridicați vechile storuri victoriene, plimbați-vă cu o mașină trasa de cai, răcoriți-vă la magazinul de înghețată Gibson Girl Ice Cream Parlour. Exact ca în vremurile copilariei lui Walt Disney.

Fanatasyland

Fanatasyland este cel mai fericit ținut al parcului, unde personajele din poveștile ce l-au inspirit pe Walt Disney prin viață. Peter Pan; capitanul Hook; labirintul lui Alice din Țara Minunilor; castelul Frumoasei din Padurea Adormită; cupele gigantice de ceai ale lui Mad Hutter; Dumbo, elefantul zburător sau Pinnochio sunt doar cateva surprize de neuitat.
Frontierland reconstituie atmosfera Vestului sălbatic. Aici puteți călători cu piroga sau cu trenul în căutarea aurului, puteți cânta în satul indian al lui Pocahontas sau să vă încercați dexteritatea de trăgător cu arcul în Rustler Roundup Shootin’ Gallery.

Adventureland a fost creat pentru iubitorii de aventură. Călătoriți prin ținutul lui Indiana Jones, dar aveți grijă să vă feriți de săgețile otravite și de mumiile ce vă amenință la tot pasul, urcați pe corabia piratilor pentru a ajunge pe Insula Aventurilor sau pe Insula lui Robinson.
Discoveryland vă oferă o adevarată călătorie prin spațiu și timp. Înfruntați extratereștrii, plecați într-o călătorie intergalactică cu nava spațială Starspeeder 3000 sau lăsați-vă micșorați de profesorul Szalinski.

SPECTACOLE ȘI PARADE

– nenumărate spectacole de muzică, dans, teatru pentru copii si teatru de păpuși. Noi vă recomadăm: Legenda Regelui Leu (spectacol de teatru care reconstituie renumita poveste a filmului de animație); Candlecelebration (un spectacol în timpul căruia Mickey Mouse și prietenii săi vor aprinde luminile în castelul Frumoasei din Padurea Adormită); The Tarzan Encounter (aventurile în jungle ale lui Jane și Tarzan); Disney Music Magic Days (spectacole oferite de artiști amatori din întreaga lume; si grupul vostru se poate înscrie pentru urmatoarele categorii: instrumente, cor, dans, fanfare).

“Z Tour mereu la înălțime…

Medicamentul antistres pentru tine”

Rezerva online pe www.ztour-travel.ro sau sa cere o oferta personalizata!

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.