Top cele mai solicitate destinații de vacanță

Topul celor mai solicitate destinații de vacanță, cu plecare din Cluj-Napoca, pentru Vară 2017

Ne apropiem de vară, și odată cu ea și de concediu și vacanță. Astfel, Z Tour, agenție de turism tour operatoare vă trimite în cele mai frumoase destinații de vacanță pentru concediul dumneavoastră. Aici ne referim la faptul ca avem sejururi, circuite, croaziere, turism intern și baleneo , oferte de grup sau individuale; vacanțe oriunde în lume pe placul fiecaruia. Pentru că ne caracterizează și ne place munca titanică în turism, putem face față tuturor cerințelor indiferent de vacanță aleasă.

Astfel, noi am pregătit pentru dumneavoastră un top al celor mai solicitate destinații de vacanță cu plecare din Cluj-Napoca pentru Vară 2017;

TOP 6 DESTINAȚII DE VACANTĂ PENTRU VARA 2017, PLECARE DIN CLUJ-NAPOCA

I.Cipru

Este o țară unică, unde puteți admira frumusețea unui peisaj variat, cu o floră și o faună diversă. O atracție turistică deosebită într-o vacanța în Cipru o reprezintă mozaicurile din antichitatea târzie de la Kourion și Pafos, precum și bisericile bizantine, cu culorile lor strălucitoare și picturile sfinte din Munții Troodos.

II.Grecia

Peisajul Greciei este format din lanțuri muntoase, insule paradisiace, cranguri de măslini de smarald și plaje cu nisip auriu ce contrastează cu albastrul Mării Egee. Satele pitorești izolate, insulele cu miros de iasomie și mareția ruinelor oferă o diversitate ce satisface și cel mai pretențios turist. Ca loc în care s-a născut dramaturgia, democrația și filosofia vestică, Grecia deține o bogație deșituri istorice. Cel mai impresionant este Acropola din orașul Atena. Coaloanele perfecte ale Parthenonului luminate de razele soarelui și stralucirea marmurei inspiră admirație și respect vizitatorilor, la fel ca acum sute de ani în urmă.

III.Turcia

Este o țară transcontinentală Euroasiatică. Turcia Asiatică (conține în mare parte Anatolia) care include 97% din țară, este separată de turcii europeni din Bosfor, Marea Marmara și Dardanele(care împreună formează o verigă de ape între Marea Neagra și Marea Mediterana). Turcia Europeană cuprinde 3% din țară.

Peisajele variate ale Turciei sunt produsul unor mișcări complexe ale lumii care au modelat regiunea și încă cutremurele sunt destul de frecvente și uneori au loc erupțiile vulcanice. În 1999 un Turcia a fost cuprinsă de un cutremur dezastruos.

Capitala Turciei este orașul Ankara, dar capitala istorică Istanbul rămâne centrul financiar, economic și cultural al țării. Aproximativ 68% din populația Turciei locuiește în centre urbane.

IV.Egipt

Este una din cele mai populare destinații turistice din lume. Principalele atracții sunt vestigiile civilizației egiptene antice reprezentate prin rămășițele fostelor temple ale faraonilor egipteni, muzee cu artifacte găsite în mormintele faraonilor sau în urma altor săpături arheologice și culminând cu renumitul complex de piramide egiptene de lângă Cairo.

V.Spania

Spania este destinația perfectă pentru aventurieri, gurmanzi, dar și pentru iubitorii de artă. De la festivaluri vechi de secole la distracții oferite de insula Ibiza și de la artă și arhitectură, de la Picasso și Juan Miro, călătorii au parte de o diversitate unică.

VI.Malta

Datorită monumentelor lăsate în urmă de culturi și popoare diverse, insulele malteze au fost descrise ca un mare muzeu în aer liber. Puteți urma pașii Sfântului Petru și puteți vedea locul în care cavalerii Sfântului Ioan au aparat Creștinismul. Citadelele medievale, bisericile și palatele în stil baroc vă stau la dispoziție.
Istoria nu este unicul punct de atracție pentru vizitatorii care triplează numărul locuitorilor Maltei în fiecare vară. Teritoriul cuprinde ape limpezi de culoare albastră, golfuri izolate, plaje cu nisip și sate tradiționale, în care au loc petreceri animate.

Echipa Z Tour, echipa de agenți pregătiți și profesioniști, este mereu la dispoziția dumneavoastră oferind o consiliere onestă și sinceră, primirea calduroasă a turiștiilor, prețuri competitive în garantarea Medicamentului Antistres Natural.

Pentru o vacanță reușită aveți nevoie de cineva prezent, onest, sincer cu tonus, profesionalism și optimism în muncă. Toate aceste lucruri ne ajută să vă protejam vacanța și să vă asigurăm o planificare fără griji cu protectia noastră față de dumneavoastră, astfel încât să aveți parte de o vacanță ideală.

OFERTE DE VACANȚĂ

CIPRU de la 269 euro/persoana cazata in camera dubla/sejur
GRECIA de la 217 euro/ persoana cazata in camera dubla/sejur
TURCIA de la 231 euro/ persoana cazata in camera dubla/sejur
EGIPT de la 447 euro/ persoana cazata in camera dubla/sejur
SPANIA de la 331 euro/ persoana cazata in camera dubla/sejur
MALTA de la 229 euro/ persoana cazata in camera dubla/sejur

 

Servicii incluse:  – cazare 7 nopți în cameră dublă; – regim de masă confor ofertei;

Servicii excluse:  – transport; – asigurări de călătorie; – excursii opționale; – taxe locale;

OFERTĂ SPECIALĂ VALABILĂ ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE!

 

Pentru mai multe informații:

Contact: +40 264 592121

Email: office@ztour-travel.ro

Site:  www.ztour-travel.ro

 

 

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.