Top 5 cele mai renumite festivaluri din Europa!

Dupa cum probabil deja știți, în acest weekend, în România, o să se țină două festivaluri de muzică. Unul dintre ele, mai cunoscut, UNTOLD Festival și are loc în Cluj Napoca, iar celălalt, abia la prima ediție este SAGA Festival, care are loc în București!

Deja, de câteva zile, se simte forfota orașului și agitația oamenilor, fie ei turiști sau localnici, pregătirile sunt in toi, orașul e plin, traficul și mai și, iar această atmosferă de festival, vine cu un aer de relaxare și bunădispozitie, de distracție și de tinerețe. Astfel ne-am lăsat inspirați și am decis să facem o listă cu recomandările noastre de festivaluri fabuloase din Europa!

  1. Altitude – Comedy Festival

Altitude este un festival alpin premiat și adorat de iubitorii de sporturi de iarnă și comedie. O experiență cu adevărat de neratat! Acest festival oferă ocazia unică de a combina adrenalina de pe pârtii cu amuzamentul și glumele stand-up comedianților.

Festivalul are loc în Alpii Austriei, Mayrhofen, între  28 Martie – 1 Aprilie 2022.

https://www.altitudefestival.com

Altitude Festival

 

  1. Carnavalul de la Veneția

Renumit în întreaga lume, acest carnaval cu tradiție oferă șansa localnicilor, dar mai ales turiștilor să admire, sau, de ce nu, să se costumeze într-un personaj de poveste și să defileze pe straduțele Veneției sau să participle la renumitele baluri mascate!

Carnavalul se va desfășura între 12 Februarie  – 1 Martie 2022.

https://www.venice-carnival-italy.com/#/cart

 

  1. Carnavalul din Las Palmas de Gran Canaria

Carnavalul din Las Palmas de Gran Canaria este unul dintre cele mai renumite carnavale ale Spaniei. Timp de aproximativ 3 saptămâni oraşul se schimbă, devenind un loc al distracţiei, al dansului şi al muzicii. Tematica acestuia este alta în fiecare an, iar participanții o respectă cu strictețe.

Acesta are loc în perioada 11 Februarie –  6 Marie 2022.

http://lpacarnaval.com/es/el-carnaval

 

  1. Tomorrowland

Bineînțeles, nu puteam să permitem să lipsească din această listă și festivalurile de muzică. Așa că următorul festival recomandat este faimosul Tomorrowland!

Acest festival de muzică este printre cele mai mari și renumite din lume. 10 zile de distracție, muzică, culoare și voie bună, alături de cei mai în vogă artiști ai momentului!

Festivalul va avea loc în Boom, Belgia, între 22 Iulie și 1 August 2022.

https://www.tomorrowland.com/en/festival/welcome

 

  1. Sziget

Rămânem în aceeași arie și vă prezentăm Sziget Festival, un festival de muzică din Budapesta, care în mod normal se desfășuara anual în luna August pe insula Obuda.

Timp de 7 zile oamenii se pot bucura, dansa și cânta pe piesele cele mai renumite ale momentului, ale artiștilor naționali, europeni și chiar internaționali.

Festivalul va avea loc în perioada 10 – 15 August 2022.

https://szigetfestival.com/en/

 

Doar gandindu–ne la aceste festivaluri ne cuprinde entuziasmul și avem deja tendința de a căuta cazari și bilete de avion. Și unde altundeva putem găsi cele mai avantajoase tarife, decât în noul site Z Tour?

Așa că, gândește-te bine și alege evenimentul sau evenimentele la care dorești să participi în anul care vine și fă-ți din timp rezervările!

 

www.ztour-travel.ro

www.instagram.com/ztourtravel

www.facebook.com/ztourtravel

 

Surse photo:

www.altitudefestival.com/gallery

bailandojourney.com/2019/03/26/carnival-in-las-palmas-de-gran-canaria/

comunitate.orange.ro/questions/2043141-tomorrowland-untold-live

www.europafm.ro/cel-mai-mare-festival-din-ungaria-sziget-festival-si-a-anulat-editia-din-2020/

Articole recomandate