Sri Lanka – o bijuterie a Oceanului Indian!

Dragii mei , dupa cum am observat cu toții vara se sfârșește încetul cu încetul , iar toamna se îndreaptă cu pași repezi către noi . Totul devine sobru , ne copleșește monotonia zilelor deoarece sunt lipsite de culoare , de viață . Noi cei de la Ztour ne-am decis să vă oferim acea pată de culoare prin ofertele noatre competitive , consilierea onestă și bineînțeles prin protecția noastră care o oferim pe tot parcursul sejurului . In această toamnă sunt decis de a vă trimite într-o călătorie pe una dintre insulele Oceanului Indian, cunoscută sub numele ei vechi insula Ceylon. Ea este despărțită de India prin strâmtoarea Palk care se extinde pe o suprafață de 50 km. Colombo este capitala comercială a statului Sri Lanka și cel mai mare oraș al țării. Este situată pe coasta de vest a insulei.

Sri Lanka este o insula mică care se extinde pe o suprafață de 400 km de la nord la sud , iar 200 km de la vest la est . Făcând raportul dintre dimensiunile ei și obiective turistice care le deține , ajungem la concluzia că este o insulă a valorilor.
Una dintre cele mai fascinante locuri este Pinnawala , situat in Districtul Kegalle la circa 90 km de Colombo , ea se face remarcată prin Orfelinatul Elefanților . Acesta fiind înfințat pentru protejarea și conservarea ca specie a elefanților.

Pentru cei pasionați de istorie recomandăm vechea citadelă de piatră Sigirya numită și Stânca Leului . A fost redescoperită in anul 1828 aducând in atenție momente importante din trecutul istoric al insulei . Sigirya a fost pentru o perioadă in Evul Mediu capitala insulei în timpul Dinastiei Dhatusena.

In zona centrală a insulei Sri Lanka este situată Dambulla la aproximativ 148 km de Colombo . Acesta este renumit prin complexul de temple rupestre , prin situl preistoric Ibbankatuwa ce relevă prezența unor stravechi civilizații indigene iar din perioada modernă Stadionul Rangiri construit în doar 167 de zile .

Obiectivul turistic care își face cu adevărat simțită prezența este Parcul Național Yala , acesta fiind al doilea ca mărime din Sri Lanka . Este cel mai vizitat parc al țării situat în sudul insulei la 300 km de Colombo. Parcul se extinde pe o suprafață de 979 km2 până in zona estuarului Raului Menik . Yala impreună cu Parcul Wilpattu au fost create in 1900 ca zone de protejare și conservare a elefanților și pasarilor acvatice.
Insula Sri Lanka este recunoscută drept cea mai mare fabrică de ceaiuri. Așadar Nuwara Eliya mai exact Orașul de câmpie , este situat in zona centrală a statului , la altitudinea de 1868m și este principalul centru al producției de ceai din Sri Lanka. Orașul a fost fondat de exploratorul Samuel Baker, explorator al Nilului in 1846 și cel care a descoperit Lacul Albert.

Dragii mei , dacă nu am reușit să vă conving până acum să știți că tot ceea ce avem mai bun l-am rezervat pentru sfârșit . Oare ce părere aveți despre Kendy ? Este un oraș ridicat in jurul unui lac , care este inconjurat de coline pe care se găsesc plantații de arbori tropicali și de ceai . Este fosta capitală regală intre anii 1300-1800 Kandy .
Haideți să derulăm mai mult timpul înapoi și să vă povestesc despre Anuradhapura care este una dintre fostele capitale antice din Sri Lanka . Este situată la circa 200km de Colombo . In perioada sa de maximă înflorire , străvechiul oraș a fost unul dintre centrele cele mai stabile și durabile ale vieții politice și urbane din Asia de Sud .

In concluzie , scopul echipei Z tour este de a vă lua stresul de pe umeri și pentru a elimina acesta suntem cei care vă protejează pe tot parcursul sejurului , consilierea onestă în planificarea vacanței dumneavoastră, agenți competenți ,consultanță onestă si sinceră însoțită de prețuri competitive .
De aceea orice succes in viată este bazat pe portofoliul propiu de clienți pe care îl poți obtine prin seriozitate , nimeni nu valorează nimic și nu va avea succes fară portofoliu de clinti .

Așadar, echipa Z tour stă la dispoziția dumneavoastră și promite seriozitate , servicii de bună calitate și bineînțeles prețuri competitive pe piață !

Recomandarea dumneavoastră este cea mai importantă

Ztour este întotdeauna la înaltime si garantează medicamentul anistres pentru tine

Vezi ofertele

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.