seychelles

Insulele Seychelles înseamnă rezervații naturale, plaje impecabile încadrate de granit milenar, sporturi acvatice, nisipuri fine și ape turcoaz. Țara este formată din peste 100 insule, multe dintre ele nelocuite.seychelles

Insula Aldabra a fost transformată în rezervație naturală, însă poate fi vizitată de către turiști. Și trebuie vizitată! Aici trăiește cea mai mare populație de broaște țestose de Aldabra, peste 150.000 de exemplare, crabul de cocos (cel mai mare crab de uscat), dar și lișițele și Ibisul sacru Malagasy- pe care nu îl veți mai vedea în altă parte de lume.

BINE DE ȘTIUT

Este indicat să aveți în bagaj soluții contra țânțarilor.

Rețineți că restaurantele și cazinourile au cod vestimentar impus așa că este recomandat să împachetați și ținute formale.

Un alt aspect de luat în seamă este că nudismul este interzis. Nu este permis să faceți plajă topless în locurile publice, și nici pe plajele private ale hotelurilor nu este deloc ușor acceptat.animals of island

IDEAL DE VIZITAT

Din mai până în octombrie vânturile musonice mai reduc un pic din senzația de căldură dată de cele 30 de grade din termometre. În general, insulele au precipitații reduse, care nu pun probleme turiștilor.

Capitala: Victoria

Moneda: Rupie seychelleză

Clima: caldă