Recomandari de hoteluri din Turcia!

Daca esti in cautarea unui sejur in Turcia, Antalya, pentru vara 2022, atunci trebuie neaparat sa continui sa citesti!
10 Hoteluri recomandate de catre colega noastra Oana Rusu – Director Departament Turism Z Tour pentru petrecerea unui sejur perfect in Antalya, cu Medicament Antistres Natural garantat!

Sunt cateva hoteluri pe care le recomandam pentru facilitatile pe care le au pentru familii, acestea sunt:

Hotelurile Lonicera, in special Lonicera World Resort 5*

 

Acest complex, nu mai are hotelurile defalcate, nu mai au nume diferite, ci sunt toate sub aceeasi denumire, doar ca noi recomandam doar cazarea in cladirea Resort, care este cladirea de 5*. Aici au foarte multe facilitati pentru familii cu copii mari si mici, au doua plaje, una cu nisip si una mai pietroasa. Ca raport calitate – pret este unul dintre hotelurile cu care lucram cel mai bine.

Hotelurile Von Resorts

Acestea sunt trei in total: Vonresort Golden Coast 5*, Vonresort Golden Beach 5* si Vonresort Elite 5*. Noi recomandam doar Elite si Golden Coast, care sunt cladirile de pe plaja. Structura de cazare din Golden Beach  este destul de invechita. Acolo sunt casite si ni s-a raportat de unii turisti ca era igrasie si ca erau destul de demodate camerele, deci nu am recomanda.

 

Hotelurile acestea se remarca in special prin plaja impecabila care este lata, de asemenea au foarte multe facilitati pentru copii, dar in special copii intre 5 si 15 ani, nu chiar atat de multe pentru cei foarte mici. De asemenea, au un teritoriu foarte mare si asta este un avantaj, pentru ca aveti o gramada de spatii de joaca si o gramada de spatii de plimbat. Are zeci de hectare acest resort.

Rixos

Din categoria hotelurilor mai luxoase, recomandam Rixos-urile, in special Rixos Premium Belek 5* si Rixos Tekirova 5*. Avantajul celui din Belek este ca asigura intrarea la World of Legends, care este situat undeva la 2 km de hotel, insa nu asigura si serviciile de masa pe durata sederii acolo, insa tot este un avantaj, pentru ca intrarea acolo este aproximativ 70 euro/ pers.

 

Hotelul Rixos Tekirova se remarca prin servicii foarte bune, iar peisajul este minunat acolo. Este si munte si mare, este ca o mica, Croatie in Turcia.

Alturi de Rixos, mai recomandam si hotelul Sueno Deluxe Belek 5*, care din punctul nostru de vedere este unul dintre cele mai bune hoteluri, la ora actuala, din Turcia, ca si facilitati si ca si servicii. Au multe piscine, au un teritoriu extrem de frumos, serviciile impecabile si chiar nu am avut reclamatii.

Delphin BE Grand Resort 5*

este urmatoarea noastra recomandare, un hotel cu care noi colaboram de ani de zile si fara nicun fel de impedimente, reclamatii sau neplaceri aduse turistilor.

 

In schimb, de la Delphin Imperial 5* am primit niste recenzii negative pe partea de alimentatie. Insa nu a fost cazul la Delphin BE Grand, de aceea il recomandam foarte mult.

Hotelul Miracle 5*

se afla in Lara si are un raport calitate-pret foarte bun. Au mers in ultimii doi ani pe un buget mai mic, iar hotelul a fost renovat si este unul dintre hotelurile din topul vanzarii, la Z Tour.

 

Lantul Kamelya

Hotelurile din lantul Kamelya: Kamelya Fulya 5*, Kamelya Selin 5* si Kmelya Club 5*. Acestea se remarca iarasi prin facilitatile numeroase pentru familiile cu copii. Nu au serviciile asa de bune ca si Rixosurile sau ca si Sueno, dar sunt hoteluri pentru un buget mediu. De asemenea, aici mai avem o mica obiectie. Recomandam cazarea in cladirile Fulya si Selin, deoarece camerele din Club sunt departe de plaja si poate fi un inconvenient. Resortul, incat poti sa stai la 1 km de plaja, aproximativ.

Club Megasaray 5*

Acesta mai este pe lista noastra de recomandari. Se afla in Belek, nu este atat de cunoscut pe piata romaneasca si primeste in special cetateti din Estul Europei. Este manageriat de nemti si este foarte bun in servicii. A fost renovat recent, au camere cu iesire la piscina si stim ca deja multa lume este insetata dupa asa ceva.

 

 

Tui Magic Life Jacaranda 5 *

Tui Magic Life Jacaranda 5 *, se afla in topul vanzarilor la noi si il recomandam foarte mult. Are plaja foarte buna, este in Side si este un hotel relativ nou. Nu am avut deloc reclamatii, din contra, am avut numai recenzii pozitive de la turistii nostri.

 

Stim ca lista este destul de scurta, dar este dificil sa alegi dintre sute de hoteluri din Turcia.  Acestea sunt in topul vanzarii, la Z Tour, iar noi va recomandam sa mergeti cu incredere pe mana noastra!

Nu uitati, Z Tour este mereu Medicamentul Antistres Natural pentru voi!

Puteti urmari videoclipul pe aceeasti tema aici!

www.ztour-travel.ro

Citeste si articolul nostru cu hoteluri recomandate din Egipt!

Articole recomandate