Recomandari de hoteluri din Egipt!

Foarte multa lume incepe sa se gandeasca deja la vacanta de primavara-vara din Egipt si poate le este destul de greu sa ia o decizie in privinta hotelurilor.

Colega noastra Oana Rusu, director al departamentului de turism, a facut o lista cu recomandarile noastre, de hoteluri superbe din Egipt.

In aceasta destinatie, daca nu alegeti un hotel bun, este clar ca nu o sa aveti o vacanta tocmai reusita, dat fiind faptul ca 80% din timp il petreceti in resort.

Sunt cateva hoteluri din Egipt, cu care noi am lucrat foarte bine, dar lista noastra este una extrem de scurta. Probabil ca putem sa numaram pe degetele de la doua maini, sau poate putin mai mult, care sunt hotelurile cu care noi colaboram foarte bine si cu care nu am dat gres.

In afara acestei liste noi nu promovam, nu vindem, nu recomandam.

Lantul Steigenberger

Am lucrat foarte bine cu hotelurile din lantul Steigenberger, dar nu cu Steigenberger Aqua Magic, care este un hotel la 300 – 400 m de plaja, dar nu asta este problema lui, ci faptul ca nu au servicii bune si este mizerie in resort. Cu toate ca managerul incerca sa isi dea silita, este cumva depasit de situatie. Asta am dedus noi dupa sezonul trecut.

Steigenberger Al Dau Beach nu isi pateaza reputatia, desi am avut cateva reclamatii cu privire la camere.

Toate camerele lor sunt cu vedere la mare, au si cateva camere, economy, le-am putea numi noi, la demisol, fara nici o priveliste si cu igrasie. Din start, va spunem ca nu sunt camerele care sunt platite si nici cele care sunt promovate de hotelul Steigenberger, iar daca ajungeti vreodata in ele, nu le acceptati, nu va cazati acolo, pentru ca nu pentru asta s-a platit.

Steigenberger Al Dau Beach
Steigenberger Al Dau Beach

 

Pe urma ar fi, noul hotel Steigenberger Ras Soma, la care am avut primii turisti in luna octombrie, si am auzit doar recenzii pozitive si lucruri de bine despre el. Hotelul este nou-nout, este spectaculos, iar plaja este impecabila.

 

Steigenberger Ras Soma
Steigenberger Ras Soma

 

De asemenea, mai este si hotelul Steigenberger Pure Life, deschis in 2020, care este doar Adults Only, iar la ora actuala este printre cele mai vanate hoteluri din Egipt. Cu 3, 4 luni inainte, deja nu mai gasim camere.

Steigenberger Pure Life
Steigenberger Pure Life

 

Deci cu Steigenberger-urile, in general, avem numai cuvinte bune de spus.

Alte hoteluri recomandate de noi ar mai fi:

Rixos Magawish, deschis anul trecut in primavara. Pretul este intr-adevar mare, dar serviciile sunt foarte bune. Chiar nu ai ce sa le reprosezi. Dispun de mai multe restaurante, camerele sunt foarte frumoase, iar oamenii sunt calificati.

Rixos Magawish
Rixos Magawish

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai recomandam: Baron Palace si Kempinksi: hoteluri din categoria de lux.

Baron Palace
Baron Palace
Kempinksi
Kempinksi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mentionam doar, ca la Kempinski nu se ofera servicii All Inclusive, au doar varianta de demipensiune sau pensiune completa.

Pe urma, tot la capitolul Adults Only, se regaseste Sunrise Romance din Sahl Hasheesh. Nu avem nici o reclamatie, ba din contra, avem chiar laude la adresa managerului, pentru curatenie si  pentru serviciile de alimentatie.

Sunrise Romance
Sunrise Romance

 

In continuare, Meraki Resort, il recomandam pentru petreceri in general, pentru ca acestia chiar organizeaza petreceri frumoase pe plaja. Insa, la acest hotel, va recomandam sa aveti mare atentie la camere. Camerele sandard, nu arata deloc cum sunt prezentate la ei pe site. Cele standard sunt de fapt cele trouble. Deci trouble nu, pentru ca sunt invechite. De la trouble in sus.

Meraki Resort
Meraki Resort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apoi, alte hoteluri cu care nu am avut probleme sunt: Albatros White Beach, Albatros Citadel, Albatros Palace, Fort Arabesquea, dar la acest hotel, tinem sa mentionam ca doar cazarile in vile.

Albatros White Beach
Albatros White Beach
Albatros Citadel
Albatros Citadel

 

 

 

 

 

 

 

Albatros Palace
Albatros Palace
Fort Arabesquea
Fort Arabesquea

 

 

 

 

 

 

 

Tropitel Sahl Hasheesh si Serenity Makadi Beach.

 

Tropitel Sahl Hasheesh
Tropitel Sahl Hasheesh
Serenity Makadi Beach
Serenity Makadi Beach

 

 

 

 

 

 

Vis-a-vis de Titanic Royal, un hotel la care am trimis in 2020, aproximativ 400 de persoane, are are si bune si rele.

Am avut turisti extrem de multumiti si am avut si turisti dezamagiti de serviciile de masa. Aici, am inteles ca au fost probleme undeva in lunile  mai – iunie, si prin septembrie. In rest nu. Este curatenie, plaja e foarte buna, la fel si infrastructura hotelului, managementul este ce trebuie, doar cu mancare au fost mici reclamatii.

Titanic Royal
Titanic Royal

 

Deci, dragi clienti, daca doriti sa va programati concediul, apelati cu incredere la noi, pentru ca o sa va ajutam cu, consiliere onesta si categoric, cu un mare bagaj de cunostinte despre toate hotelurile din Egipt.

 

Rezervati aici: www.ztour-travel.ro

Citeste si articolul nostru despre Egipt, aici!

Articole recomandate