Organizare nunți în destinații de vis

Organizare unei nunți într-o destinație de vis!

Trăim într-o lume în care stresul și agitația ne urmăresc la tot pasul, de aceea echipa Z Tour, exista pentru a fi alături de dumneavoastră, pentru a vă  scăpa de stresul zilnic întrucât să aveți o vacanță reușită. Noi suntem aici exclusiv pentru dumneavoastră pentru a va oferi consultanta in planificarea vacantei. Avem agenți onești, sinceri, profesioniști și mai ales optimisți în activitățiile pe care le desfășoară. Toate aceste lucruri ne ajută să vă protejăm vacanța de aceea suntem medicamentul antistres natural. Pentru ca dorim ca dumneavoastra sa aveti parte de vacante de vis, ne-am specializat si pe organizarea nuntilor, un eveniment memorabil ce presupune foarte mult stres si agitatie din partea viitorilor miri. Astfel noi ne dorim sa va scapam de acest stres, ca dumnevoastra sa va puteti bucura de acest moment, indiferent ca este doar o ceremonie simbolica sau o nunta oficiala. Pentru ambele tipuri de evenimente ne implicam la fel de mult, ca totul sa iasa perfect. Ne putem ocupa de absolut tot ce presupune organizarea unei nunti de la flori si decoratiuni pana la intocmirea dosarului pentru oficializarea casatoriei (apostila, martori, etc)

Cu totii am visat la o nunta idilica pe o plaja exotica, de vis, tocmai de aceea am venit in intampinarea dumeavoastra cu cateva sfaturi in ceea ce priveste o nunta pe plaja.


7 LUCRURI DESPRE O NUNTA PE PLAJA

Nunta pe o plajă publică sau privată

Dacă vă doriţi o ceremonie cu un număr mic de invitaţi, atunci organizarea ei în cadrul unui resort cu plajă privată poate fi cea mai buna alegere. Atenţie însă, dacă lista de invitaţi trece de 50 persoane, e posibil să întâmpinaţi probleme în găsirea unei plaje destul de largi, private care să găzduiască acest eveniment. În acest moment o plajă publică este recomandată.

Stare civilă, petrecere sau ambele?

Este o mare diferenţă între o ceremonie pe plajă, cu o petrecere / cocktail în acelaşi decor, sau o recepţie în restaurantul hotelului, pe un yaht, etc. Este foarte important înainte de a alege si rezerva locul pentru ceremonie să vă informaţi despre serviciile auxiliare de care puteţi beneficia.


Permise / certificate/ autorizări

Nunţile pe plajă diferă de la o locaţie la alta. Există foarte multe restricţii în special pentru ceremoniile religioase. Înainte de a începe rezervările este recomandat să verificaţi toate aceste restricţii. Focurile de artificii sunt interzise pe anumite plaje, petrecerile cu muzică ar putea avea restricţii de oră, etc. De asemenea nu sunt recunoscute legal în Romania oficierile de stare civilă încheiate în destinaţii exotice. Eliberarea certificatului de căsătorie necesită apostile, care pot dura mai mult decât durata sejurului (actele post ceremonie se transmit prin curierat la domiciliul indicat).

Accesibilitate

Deşi este foarte frumos să te căsătoreşti pe plajă, trebuie luat în considerare că poate fi o adevarată provocare de exemplu să păşeşti graţios în nisip purtând tocuri. Invitaţii dvs vor sta în picioare? Există opţiuni pentru a lua loc? Ca şi orice altă ceremonie în aer liber, o nuntă pe plajă poate avea un anumit grad de dificultate.

Sonorizarea

Un peisaj de vis, cu valuri înspumate spărgându-se în malul nisipos vine însoţit de zgomot, iar plajele nu sunt neaparat echipate cu instalaţii de sonorizare. Prin urmare trebuie luat în considerare: oare invitaţii vă vor auzi? Este ceremonia destul de restrânsă încât să nu aveţi nevoie de sonorizare? Luaţi acest aspect în calcul pentru a evita să ajungeţi să aveţi o minunată ceremonie în care doar dumneavoastră vă veţi auzi jurămintele.

Mareele şi Vremea

Dacă vă căsătoriţi într-un parc, aveţi şanse mari ca acesta să nu dispară pe jumătate în timpul ceremoniei. Acest lucru însă nu rămâne o certitudine dacă doriţi să vă oficiaţi căsătoria pe plajă. Deci asiguraţi-vă că în timpul ceremoniei, mareea nu va face ca oceanul să înghită pe jumătate plaja pe care vă aflaţi. Şi fiindcă tot suntem la subiect, verificaţi de asemenea să nu vă organizaţi nunta în plin sezon ploios… există locuri minunate care, în anumite luni din an sunt gazda perfectă a uraganelor.

Vârf de sezon sau extra-sezon

Sezonalitatea variază pe glob. Există plaje pe care se merge întregul an, există însă unele locuri în care se poate merge doar 2-3 luni/an. De aceea este recomandat să luaţi în considerare aceste aspect înainte de a programa nunta. Desigur, există avantaje şi dezavantaje ale sezoanelor din ambele puncte de vedere:
Avantajele vârfului de sezon le reprezintă factorii de climă. Dezavantajele ar fi: plaje mai aglomerate, patrule mai dese ale autorităţilor, preţul ridicat şi dificultatea în a găsi cazare pentru invitaţi.
Pe de altă parte, extrasezonul aduce cu sine vreme capricioasă, însă are şi o serie de avantaje: ceremonie mai intimă, cazare mai ieftină, organizatorii fiind dispuşi să negocieze, să ofere discount-uri datorită cererii mici.
Dacă totuşi doriţi ca vremea să fie de partea dumneavoastră, dar să nu fie aşa aglomerat, puteţi alege perioada dintre sezoane. Însă să ţineţi cont că intimitate în totalitate nu veţi avea aproape niciodată. Întotdeauna veţi avea pe lângă invitaţi, o serie de curioşi care se vor opri să admire ceremonia (exceptând ceremoniile pe plaje private).

Analizând aceste câteva aspecte ale unei ceremonii pe plajă, dorim, în concluzie, să vă recomandăm, următoarele:
Lăsaţi un profesionist să se ocupe (coordonatorii de nunţi); a te căsători pe plajă de vis, este iniţial o simplă ceremonie într-un peisaj frumos, însă aduce dupa sine în realitate o serie de aspecte la care probabil nu v-aţi gândit niciodată.
Căsătoriţi-vă într-un resort; este o diferenţă să amenajezi un altar pentru nunţi pe o plajă privată sau cei din resort să aibă toate pregătite.

 

Noi, Echipa ZTour vă garantăm Medicamentul Antistres Natural.
“Întotdeauna la înălțime.. Medicamentul antistres pentru tine”

Casă de piatră și petrecere frumoasă!

 www.ztour-travel.ro

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.