O lună de miere ca în Paradis!

După o nuntă de vis, o lună de miere ca în Paradis!

Nunta este un moment magic, o uniune între două suflete, iar pentru unii, cel mai frumos moment al vieții. Însă, ca oricare alt moment deosebit, necesită multa pregătire, atenție și stres. După toate acestea, cu siguranță este nevoie de o pauză, și ce pauză mai potrivită și mai revigorantă, decât o lună de miere. Acea vacanță romantică în care sunteți doar voi doi și relaxarea.

Lunile de miere nu mai sunt de mult timp o lună de zile, dar asta nu înseamnă că nu te poți bucura de un sejur romantic de 7 sau 14 nopți într-o destinație exotică. Clienții noștri care au ales o astfel de vacanță, s-au întors încărcați de energie pozitivă și multe zâmbete.

Închide ochii și imaginează-ți doar! Tu, alături de iubirea vieții tale, pășind pe nisipul fin, simțind valurile cum îți gâdilă picioarele, briza cum adie, iar în timp ce vă țineți de mână și vă plimbați încet pe malul oceanului, admirați un splendid pus de soare. O îmbrățișare romantică, un pahar de șampanie, iar seara este asigurată, ca fiind una de vis.

Ți-ai imaginat? Ei bine, noi putem să transformăm totul în realitate. Poți să alegi o lună de miere în una dintre cele mai frumoase și exotice destinații din lume. Suntem convinși că o să te cucerească!

 

Republica Dominicană

Luna de miere in Republica Dominicana

În ritmuri de muzică caraibeană, pe plajele cu nisip alb și apă cristaline, tu și iubitul sau iubita ta o să vă simțiți în alt tărâm. Un tărâm al energiei pozitive!

 

Seychelles

Luna de miere in Seychelles

Seychelles are tot ce poți să îți dorești: rezervații naturale, plaje impecabile, sporturi acvatice, nisipuri fine și ape turcoaz. Cadrul ideal pentru o vacanță plină și de romantism și de relaxare și de activități sportive.

 

Maldive

Luna de miere in Maldive

Această destinație este mereu la înălțimea așteptărilor. Paradisul tropical din Oceanul Indian te cucerește cu plajele ei alungite cu nisip fin, soarele mereu prietenos și resorturile luxoase.

Cu siguranță o lună de miere în Maldive este o alegere perfectă pentru tine si soțul sau soția ta.

 

Mexic

Luna de miere in Mexic

Renumit pentru plajele fantastice, dar, mai ales, pentru ruinele templelor mayaşe şi aztece, Mexicul cu  lanţurile muntoase splendide, este una dintre destinaţiile de vacanţă preferate mereu de turişti. Cuplurile au și ele locul lor. Există resorturi 18+ și multe activități de făcut în doi.

 

Zanzibar

Luna de miere in Zanzibar

O lună de miere în care poți să combini relaxarea cu aventura. Aici ai posibilitatea să faci plajă și să îți încarci bateriile în resort, dar poți să ai parte și de puțină adrenalină și entuziasm într-un safari plin cu animale sălbatice. Romantism și aventură! Sună ca un film hollywoodean, nu? Ei bine, noi te asigurăm că poți să le ai!

 

Malaysia

Luna de miere in Malysia

Malaysia te poate cucerii de la primul impact. Peisajele superbe și deschiderea localnicilor o să te facă să îți dorești să nu mai pleci de acolo. O vacanță romantică, plină cu soare, plajă, cumpărături și descoperirea unei culturi noi, poate să fie o lună de miere perfectă.

 

Mauritius

Luna de miere in Mauritius

Soare, nisip extraordinar de fin, apă de un albastru ireal, cât vezi cu ochii, acesta este Mauritius, un paradis îndepărtat, aproape în ”celălalt capăt al lumii”. Dar cu siguranță merită! Este visul oricărui iubitor al exoticului și al luxului. O lună de miere aici poate să îți reîncarce bateriile pentru tot anul.

Vizitează site-ul nostru: www.ztour-travel.ro

Dacă dorești să aflii detalii și despre alte destinații, citește articolul nostru dând click aici despre redeschiderea turismului și află ce destinații s-au redeschis.

Articole recomandate