Luna Februarie debuteaza cu un nou concurs Z Tour in parteneriat cu Farmec!

Luna Februarie debuteaza cu un nou concurs Z Tour in parteneriat cu Farmec!

Pentru orice pachet achizitionat in perioada 01.02 -28.02.2017 aveti sansa sa castigati un City Break de doua persoane, Roma sau Venetia (la alegere) cu plecare din Cluj sau Bucuresti in intervalul 01.05 -31.10.2017.

Premiul 2: produse din partea Farmec!

Concursul este deschis tuturor persoanelor fizice care achiziționează servicii turistice, care au vârsta de 18 ani (împliniți).

Fiecare participant la concurs este de acord să i se facă publice datele de identificare (nume, prenume) însoțite de fotografia sa (portret sau împreună cu familia) în cazul în care este desemnat drept câștigător al concursului. Fotografia poate fi preluată de de rețelele de socializare sau poate fi prezentată de către participanți. Pentru a asigura veridicitatea concursului și a acordării premiului față de toți participanții, acordul pentru publicarea datelor de identificare și a fotografiei este o condiție esențială pentru participarea la concurs. Nu pot participa la concurs chiar dacă achiziționează pachete turistice de la Organizator în perioada 01 februarie- 28 februarie 2017, persoanele care nu își dau acordul pentru utilizarea datelor de identificare și a fotografiei. Acordul pentru utilizarea datelor de identificare și a fotografiei se exprimă prin semnarea Formularului de înscriere disponibil la sediul și punctele de lucru ale Organizatorului.

Pentru a fi validat drept câștigător după tragerea la sorți, participantul trebuie să aibă un Contract de achiziționare a pachetelor turistice de la Organizator activ la data extragerii.

 

concurs-februarie

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.