Jamaica este simbolul relaxării supreme, cu siguranță! La ce altceva să îți umble mintea dacă nu la ”chill mood” când ajungi în marea Caraibelor, pe o plajă cu nisip alb ca zăpada, în țara lui Bob Marley și a ritmurilor raggae, în locul unde auzi jazz pe străzi, unde oamenii se îmbracă în unele dintre cele mai vesele culori existente și unde coafurile afro sunt dintre cele mai sophisticate?jamaica

În Jamaica puteți face orice: de la excursii pe plantațiile de cafea, până la scufundări. Atunci când veți încerca mâncarea tradițională, trebuie să știți că localnicii preferă condimentele iuți: ardei iute, ghimbir, nucșoară și piper.

Cel mai probabil ați mai gustat rom până acum, dar nimic care să se compare cu licoarea pe care o veți savura în Jamaica. Veți găsi o gamă extrem de variată de sortimente: de la light, la gold și premium. Iar farmecul locului îi va da o savoare aparte.

BINE DE ȘTIUT

Jamaica este o țară liberă și libertină, unde nu există foarte multe lucruri interzise.bob marley

IDEAL DE VIZITAT

Jamaica poate fi vizitată în orice lună a anului, deși sezonul de vârf debutează în decembrie și se termină în aprilie. În această perioadă și prețurile sunt mai mari.

Capitala: Kingston

Moneda: Dolar Jamaican

Clima: tropicală