Intotdeauna la inaltime… Medicamentul antistres pentru tine…

Orice om, în momentul în care se gândeşte la călătorii, la concediu, se gândeşte la relaxare. Ieşirea din rutină, ruperea de problemele de zi cu zi, aceste lucruri înseamnă „antistres”. Starea psihică se schimbă cand ne gândim la concediu. Avem alt tonus, revine optimismul – şi toate acestea pot fi atinse, numai daca şi serviciile oferite sunt „la înălţime”.

Astfel, o vacanţă perfectă înseamnă – cel mai bun medicament. Iar Z Tour, prin serviciile care le pune la dispoziţia turiştilor – este „doctorul” lor.

000-poza-13-x-18-landscape

Noi, Z Tour suntem o agenţie de turism tour –operatoare care oferă turiştilor săi vacanţe oriunde în lume la tarife competitive pe piaţă. Suntem alături de dumneavoastră de 15 ani şi de –a lungul timpului am încercat să transformăm visele dumneavoastră în realitate. Pentru noi orice vacanţă este foarte importantă de aceea ne implicăm 100% pentru ca totul să fie perfect. Vă garantăm protecţia noastră din momentul semnării contractului şi până la întoarcerea acasă. Clienţii care beneficiază de acest serviciu sunt multumiţi şi ne recomandă şi altor turişti. Succesul nostru ca şi agenţie se bazează întocmai pe aceste recomandări. “Din 10 clienţi care ne vizitează se întorc 11”, conform spuselor managerului general Zereik Sofian. Ca urmare a acestui fapt portofoliul de clienţi ne-a crescut cu aproximativ 50% faţă de anul precedent.  Acest succes confirmă cele spuse despre noi deoarece se bazează numai pe dumneavoastră ca şi clienţi.

Clienţii care ne vizitează sunt întâmpinaţi cu căldura şi cu zâmbetul pe buze astfel ca  ei ne devin prieteni. Echipa noastră de profesionişti transmite încredere din prima clipă, vă consiliază onest prezentându-vă atât avantajele cît şi dezavantajele.

Felul în care vă simţiţi în vacanţă conteaza foarte mult pentru noi de aceea suntem şi vom fi în continuare alături de dumneavoastră.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.