De ce să alegi o vacanță antistres în Maldive?

vacanță antistres în Maldive

Maldive! Nu există cuvinte pentru această uimitoare destinație! Paradisul tropical din Oceanul Indian te cucerește cu plajele ei alungite cu nisip fin, soarele mereu prietenos și resorturile luxoase. Dar nu numai pentru acestea vizităm paradisul.

Maldive este o destinație potrivită pentru… Orice! Vrei o vacanță în care să regăsești medicamentul antistres? Alege Maldive. Vrei să îți duci copiii în călătorii exotice? Alege Maldive. Vrei să îți ceri iubita de soție? Alege Maldive. Vrei să organizezi o nuntă unică? Alege Maldive. Vrei să ai parte de o lună de miere uimitoare? Alege Maldive pentru orice ocazie și nu vei fi dezamăgit!

 

Maldive nu e doar plajă!

Desigur, această destinație este cunoscută pentru plajele foarte frumoase și resorturile luxoase, dar merită o mai mare recunoaștere și pentru altceva, precum pentru istorie, cultură și gastronomie.

  1. Muzeul Național

Pentru iubitorii de istorie și cultură, Muzeul Național este cel mai potrivit! Aici găsești numeroase artefacte și antichități regale încă din era Budismului și a Islamismului, toate într-o clădire veche și plină de istorie și ea.

  1. Moscheea Male Friday

Este cea mai veche moschee din Male este Male Friday (aka Male Hukuru Miskiy). Dateaza tocmai din anul 1658, iar arhitectura unică și sculpturile complexe de pe pereți sunt motivul pentru care a primit titlul de Partimoniu Mondial UNESCO.

  1. Moscheea Grand Friday

Moscheea Grand Friday primește toată atenția datorită domului ei aurit! Aceasta face parte din Centrul Islamic și se află chiar lângă principalul dig din Male, așa că este ușor de văzut, chiar și din ocean.

Activitățile acvatice sunt cele mai frumoase în Maldive

  1. Reciful Banana

Reciful Banana sunt printre cele mai vechi din Maldive. Aici te poți minuna de peșteri uimitoare, stânci maiestuoase și recifi de coral colorați. Este populat de rechini și barracuda și este un loc popular pentru scufundări.

  1. Island Hopping

Vizitează mai multe insule din Maldive în aceeași zi! Poți ajunge pe fiecare cu hidroavionul și să admiri peisajul tropical de sus sau cu Dhonis, bărci locale cu motor diesel, și să simți briza oceanului cum îți mângâie fața.

  1. Observarea delfinilor și a balenelor + croaziere

Îndrăznește să alegi ca excursie opțională o activitate relaxantă și totuși satisfăcătoare. Maldive este locul ideal pentru observarea acestor creaturi uimitoare în timp ce te bucuri de un apus de soare în nuanțe parcă pictate.

Insule care merită vizitate

– Hulhumale – unde viața tropicală și viața urbană fuzionează perfect

– Maafushi – unde îți odhinești sufletul obosit și de bucuri de un calm cum n-ai mai văzut

– Fulhadhoo – unde te bucuri de viața tropicală, fără să dai nas în nas cu locuitori sau turiști

– Vadhoo – lasă-te cucerit aici de fenomenul natural denumit „Marea de Stele”, când apa devine de un albastru strălucitor sub lumina lunii

– Dhigurah – cea mai puțin populată insulă din Maldive te ajută să fugi de agitația orașului

Alege un sejur în această destinație unică!

Fii la înălțime și călătorește cu Z Tour – specialistul tău în vacanțe exotice.

Rezerva online pe www.ztour-travel.ro sau sa cere o oferta personalizata!

 

 

 

Articole recomandate