coreea de sud

Coreea de Sud este țara dimineților liniștite, perfecte pentru relaxare și planificarea unei zile de plimbări cu soare pe cer și în suflet.coreea de sud

O modalitate inedită de promovare a turismului în Coreea de Sud este integrarea activităților culturale în viața de zi cu zi. Nu trebuie să vă mirați dacă vedeți grupuri de turiști costumați în îmbrăcămintea tradițională coreeană. Cei care procedează astfel nu plătesc bilet de intrare la obiectivele culturale.

Coreenii sunt oameni veseli, zâmbitori și punctuali. Apreciază corectitudinea și sunt mereu deschiși la nou.

O curiozitate specifică locului este că nu se folosesc cuțite la masă. Coreenii folosesc foarfeca pentru a tăia carnea, tăiețeii sau orice altceva. Evitați să înfigeți bețișoarele în mâncare. Acest gest este asociat de coreeni cu moartea și îl vor considera ofensator.

BINE DE ȘTIUT

Este bine ca produsele de igienă personală preferate să le luați de acasă pentru că sunt destul de dificil de cumpărat în Coreea de Sud.

În Coreea de Sud este considerat tabu fluieratul, așa că țineți cont de acest aspect atunci când vizitați țara.

Întotdeauna e bine să acceptați un cadou cu ambele mâini și să vă scoateți încălțămintea dacă ajungeți în casa unui localnic.coreea city

IDEAL DE VIZITAT

Iernile sunt reci și verile sunt foarte călduroase, deci cea mai bună perioadă pentru vacanță este septembrie-noiembrie. Lunile iulie și august sunt musonice, aduc temperaturi foarte ridicate și ploi torențiale, ceea ce face ca atmosfera să fie greu de suportat.

Capitala: Seul

Moneda: Won sud-coreean

Clima: continentală

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.