Concurenta neloiala!

In Romania anului 2017 turismul s-a transformat din lux in necesitate. Avem tot mai multa nevoie de evadare, distractie si eliberare. Cautam tot mai mult sa invatam, sa descoperim obiceiuri noi si sa exploram paradisuri ascunse si destinatii la moda. Deoarece piata turistica este extrem de dezvoltata si variata, clientii sunt predispusi spre a cadea in capcana reclamelor mincinoase.

Dar, pentru a dezvolta subiectul, in primul rand trebuie sa intelegem conceptul de concurenta neloiala. Astfel, concurenta, se considera a fi neloiala in clipa in care activitatea comerciantului are ca mod de realizare tactici sau procedee ilegale sau impotriva regulilor impuse de consiliul concurentei si uzantelor comerciale.

Noi, cei de la Ztour – agentia ta onesta, ne luptam in fiecare zi pentru a promova corectitudinea, sinceritatea si a combate ofertele false si concurenta neloiala. In clipa de fata, pe piata, exista oferte ce contin pachete turistice cu reduceri de pana la 70%!! In turism, acest procent ca si discount este imposibil de sustinut de catre orice agentie serioasa aflata la ora actuala pe piata. O astfel de reducere trebuie automat comparata cu ceea ce deja exista pe piata deoarece turistul, in goana sa dupa vacanta ideala, este posibil sa se gaseasca intr-o situatie delicata, predispus la a face o alegere pripita, la cald, uitand sa verifice veridicitatea ofertei.

Ceea ce noi, ne dorim sa combatem, este, spre exemplu o situatie in care un turist vine la o agentie neloiala, cumpara un pachet pentru care se promoveaza faptul ca s-a aplicat o mare reducere, menita sa ia ochii publicului, cu promisiuni nefondate. Reducerea in cauza fiind doar pe hartie, turistul ofera avansul dar agentia nu ii ofera garantia disponibilitatii locurilor de cazare, astfel, apare overbooking-ul, turistul ramanand fara variante si nesatisfacut si apeleaza la agentia noastra pentru a ii oferi medicamentul anti-stres by Ztour.

Consideram ca e un loc sub soare pentru toti: agentii de turism, agentii touroperatoare, turisti diversi cu dorinte variate, astfel incat concurenta neloiala nu numai ca nu isi are locul pe piata, ba mai mult trebuie eliminata pentru a nu dauna situatiei actuale a turismului.

Pentru noi, cei care ne-am cladit succesul oferind cele mai bune vacante personalizate, un client care cumpara o vacanta de 50 de euro va avea aceeasi insemnatate ca cel ce cumpara un sejur de 50.000 euro. Satisfactia acestora fiind cea mai mare recompensa, iar bucuria pe care o pricinuim dandu-ne putere sa continuam, sa ne extindem si sa luptam pentru cei ce isi pun increderea in noi si ne permit sa le oferim amintiri de neuitat, oriunde in lume.

Sfatul Ztour: Dragii nostri, fiti vigilenti, nu va incredeti in oferte false, in minciuni nefondate sau in tactici de manipulare realizate de companii aflate intr-o continua goana dupa bani, lipsite de personalitate, empatie si dorinta de a satisface turistul.

Nu uitati! Romania are agentii oneste, Romania va poate oferi alternativele preferate asa ca nu ezitati sa va incredeti in agentiile care merita, care inteleg ca nu valoreaza nimic fara portofoliul de clienti si care se dedica intru totul acestora!

Promisiunea Ztour: Onestitate. Corectitudine. Responsabilitate. Respect.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.