Conceptul de vacanta: OPTIMISM, RELAXARE, TONUS POZITIV

De cate vacante are omul nevoie pe an? De una singura, dar sa dureze 365 de zile, am putea spune cu usurinta. Traim in secolul vitezei, avem laptopurile deschise permanent, telefoanele ne suna constant, ne trezim obositi, alergam toata ziua si uitam sa traim.

Ne intrebam uneori cum am ajuns sa consideram ca e mai bine sa avem decat sa fim.

Z Tour iubeste si lupta pentru fiinta umana pentru ca omul este un suflet, omul are un trup, dar este totusi un suflet iar sufletele au nevoie, cel putin din cand in cand, sa se rupa de rutina, sa evadeze si sa fie libere.

Am descoperit, in timp ce cantaream cele mai bune decizii pentru oamenii nostri, cei care ne-au fost mereu aproape, cei alaturi de care am crescut, am experimentat si ne-am bucurat, ca omul, pentru a fi fericit, pentru a se ambitiona si a avea spor in munca, are nevoie de cel putin doua vacante pe an : un sejur linisitit, in care sa se relaxeze, sa uite de probleme si sa straluceasca si un city break in care sa exploreze, sa cunoasca, sa inteleaga diversitatea si sa se hraneasca cu energia lumii.

Desigur, nu toti oamenii sunt la fel. Tocmai diversitatea si multiculturalitatea umana fac lumea un loc atat de minunat : de la maretia Imperiului Roman pana la pacea care te inunda pe plajele din exoticul Bali. De la salbaticia tundrei Siberiene pana la zgarie norii din New York. De la minunea reprezentata de Aurora Boreala pana la arsita desertului Sahara. Lumea traieste. Lumea respira. Lumea pulseaza viata si frumusete si invita intreaga suflare sa se uneasca si sa simta.

Noi ne propunem , ca intotdeauna, sa aducem oamenilor mai aproape, mai la indemana, medicamentul antistres de la Z Tourvacante oriunde in lume.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.